Nea Ion Macelaru

Carmangeria Nea Ion Măcelaru

nea-ion-macelaru-tirgu-neamt

Dacă locuiți în Tîrgu Neamț sau în împrejurimi, cu siguranță ați auzit deja de Nea Ion Măcelaru. Dacă ați ajuns în zona noastră în vacanță sau sunteți doar în trecere, vă recomandăm călduros să încercați produsele!
Povestea a început cu mulți ani în urmă cu bunicul Ion – măcelar cunoscut în zonă și s-a transformat într-o afacere de familie care astăzi îi poartă numele. Actualul proprietar al afacerii – Marius, nepotul măcelarului Ion, după ce a lucrat mai mulți ani în industria prelucrării cărnii în țară și peste hotare, a decis să se întoarcă în orașul său și să ducă afacerea familiei la un alt nivel. A transformat astfel întreaga sa agoniseală în capital de lucru, s-a apucat de treabă și a pus pe picioare brandul care astăzi cinstește numele bunicului său.
Printre produsele preparate tradițional, respectând totodată normele sanitare și cele mai bune condiții de igienă se numară: Toba Tradițională, Leberul Humulești, Salamul Humulești, Mușchiulețul Evelyn, Cârnăciorii de oaie, Parizerul Humuești, Mușchiul țigănesc, Pasta de mici, Cârnații Humulești, Cârnații tradiționali, Burgerul de vită maturat și multe altele. Produsele Nea Ion Măcelaru pot fi cumpărate din magazinul propriu de desfacere, situat în Humulești, pe strada Mihail Sadoveanu, la numărul 78, deschis de luni până vineri de la 8:00 la 17:00, sâmbăta de la 9:00 la 16:00 și duminica de la 9:00 la 15:00.